Piscis Duo is founded in 2006 when two young pianists, Carol Ruiz and Lilian Vázquez, intend to deep into the unknow but extensive repertoire for piano "quatremains". This young ensemble offers interesting programs that prove the variety and quality of the music for piano "quatremains" where one has the oportunity of listening the important works from classical and Spanish music.
Piscis Duo receives regular advice from several recognized pedagogues and artists such as Sebastián Colombo, Katia Weekmans and Alan Weiss. They have participated in different chamber music competitions reaching the final round in Arjau Competition 2009 (Barcelona, Spain) and in Les Corts Music Competition 2009 (Barcelona, Spain).
During the last two years they have been active in the Spanish, Belgian and Dutch scene; offering recitals in Casal Espriu (Barcelona), Col.legi de Metges (Barcelona), Auditori Axa (Barcelona), Centre Civic Riera Blanca (Barcelona), Sala Mas i Mas (Barcelona), Maene Pianos (Brussels), Fentener van Vlissingenzaal (Utrecht), Parnassos Cultuurcentrum (Utrecht), Muziek Paleis Studio Zalen (Utrecht) among others.
In the coming months Piscis Duo is engaged in several musical projects and concerts taking place in Spain, Belgium and The Netherlands.

CV (Català)

                                                         Carol Ruiz

Inicia els seus estudis musicals a l’edat de 9 anys al Conservatori Municipal de Música de Badalona, posteriorment comença els estudis de piano amb la professora Gloria Miquel al mateix Conservatori amb qui realitza el grau elemental. Més tard esdevé deixeble de Nati Cubells amb qui realitza els estudis de grau mig i superior, aconseguint les màximes qualificacions.
Amplia la seva formació com a pianista i pedagoga amb Maria Fernanda Nuñez. Paral.lelament ha realitzat diversos cursos de perfeccionament amb pianistes de renom com són: Eulàlia Soler, Leonit Sintsev, Jun Kanno, Claudio Martinez-Menher, Camelia Sima, Suzanne Bradbury, Iván Cítera, Karin Merle, Elsa Púppulo, Alan Weiss, entre d’altres. Així, cal incluore també els curs sobre tècnica pianística realitzat amb la pianista argentina Maria Rosa Oubiña de Castro. Ha estat becada en tres ocasions pel Centre d’Estudis Pianístics(CEP).
Dins l’àmbit de la música de cambra ha obtingut diversos premis amb la formació de la qual formava part fins l’any 2002, el Trio Faustus. Becats dues vegades al Curs de Musica de Cambra de Capellades, van esdevenir guanyadors del primer premi en l’especialitat de música de cambra amb piano del 1r Concurs “Ciudad de Toledo” celebrat durant l’agost del 2001. Per altra banda, van esdevenir també guanyadors del primer premi en l’especialitat de música de cambra del Concurs de San Anastasi de Lleida celebrat durant el maig del 2002. Així, van participar en la gravació d’un CD, dedicat a joves intèrprets del Conservatori de Badalona. Des d’octubre del 2005 es membre fundador del trio Montsalvatge, agrupacio amb la qual participa en diversos festivals de musica de cambra. Cal destacar la seva participacio en els concerts inaugurals de l’Auditori-Palau de Congressos de Girona el Juliol del 2006. Des de octubre del 2006 es membre fundador del Duo Piscis de quatre mans amb Lilian Vazquez.
Entre 2003-05 va ser professora de piano de la Fundació Collserola.
Des de setembre de 2005 realitza estudis de postgrau a la Universitat de Utrecht (Holanda) sota la direcció del reconegut pianista americà Alan Weiss. Al Juny de 2006 obte el dimploma de Bachelor de la Universitat de Utrecht amb les maximes calificacions i accedeix al programa de master. Paral.lelament, profunditza en l’ambit de la musica de cambra amb els mestres Chris Duindam, Martijn van den Hoek , Timora Rossler, Mariken Arnold i Kees Hulsmann.
Ha ofert recitals a diverses sales de Barcelona, Benicarló (Castelló) ,Vinaros (Castello) i Utrecht (Holanda). Cal destacar tambe la seva participacio en la Marato dedicada a Mozart I Viena realitzada a Sitges el Juliol de 2006.                                                      Lilian Vázquez

Lilian Vázquez comença a estudiar piano a l’edat de 9 anys mostrant un talent natural per a la música que la condueix a obtenir diversos Títols Superiors: Piano, Sofeig, Teoria de la Música, Transposició i Acompanyament, Guitarra Clàssica i Música de Cambra. L’any 2000 comença a estudiar amb el gran pedagog argentí Sebastián Colombo, amb qui es graduarà al Conservatori Superior del Liceu de la Música de Barcelona amb altes qualificacions. Durant aquests anys ofereix diversos recitals i concerts amb orquestra com a pianista, guitarrista i clavecinista.
L’any 2004 es trasllada a Utrecht (Païssos Baixos) per focalitzar-se en l’estudi del piano amb el gran músic americà de reconegut prestigi internacional Alan Weiss (medalla d'argent al Queen Elisabeth International Piano Competition). Allà es graduarà del Bachelor of Music amb la més alta qualificació. En aquests anys Lilian guanya diversos premis: 3er premi al XIII Concurs Musical l’Arjau (2008), 1er premi al II Concurs Internacional de Música Felip Pedrell (2009), així com diverses beques otorgades pel CEP (Centro de Estudios Pianísticos de Barcelona) per a participar en Masterclasses de pianistes y músics de prestigi internacional com ara como Jordi Mora, Tensy Kristman, Vladislav Bronevetsky, Iván Cítera, Alan Weiss, Josep Colom, Alicia de Larrocha, Paul Badura Skoda, Albert Atenelle, Eliso Virsalatzde, Maria Rosa Oubiña de Castro, etc.
Durant els anys d’estudi del “Master of Music in Piano Performance“ s’uneix a Carol Ruiz per a fundar el Duo de piano a quatre mans “Piscis Duo”.